TABLET STANDAARD

Zie hier het filmpje van de door ons ontworpen tablet standaard met groot communicatie vlak. Aandachtstrekker voor op beurzen, beursstands, presentaties, entree restaurant, kantoorgebouw en winkel.

De tablet vloerstandaard is modulair opgebouwd uit drie delen. De delen zijn lichtgewicht en eenvoudig inklapbaar. Hierdoor is de standaard eenvoudig meeneembaar naar beurzen en presentaties. Indien gewenst kan een extra deel worden toegevoegd voor een groter presentatie model.

De promotie borden bieden ruim plaats voor merk, branding en andere communicatie. Deze borden zijn vervangbaar, waardoor de communicatie altijd up to date kan zijn. De tablethouder is geschikt voor de meeste tablets, waaronder de iPad van Apple en Galaxy Tab van Samsung. De tablet zit anti-diefstal bevestigd. Het gehele iPad of Galaxy Tab scherm is zichtbaar en volledig bedienbaar.

De tabletstandaard is duurzaam ontworpen. Het aluminium frame is hernieuwbaar. Kunststof onderdelen zijn gerecycled en na afdanking recyclebaar. De presentatie tablet vloerstandaard voor iPad, Galaxy Tab en overige tablets is een nieuw innovatief product van Nederlands design. Voor meer informatie neem contact op met info@doubleyou.nl.