UTRECHTSE STER 2010

De jury heeft unaniem vastgesteld dat DoubleYou een bijzondere bijdrage levert aan het samenbrengen van wetenschap en het bedrijfsleven.
Met hun aanwezigheid versterken zij de identiteit van een creatieve en innovatieve regio Utrecht.
De Utrechtse Ster wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan het meest in het oog springende initiatief.
Juryrapport: DoubleYou Product Development is een jong ontwerpbureau dat zeer aanstekelijke innovatieve producten ontwikkelt waarbij veel creativiteit en kennis toegepast wordt. Kennis die opgedaan is tijdens de opleiding Product Design & Engineering van de HU, en die nog steeds getapt wordt uit de wetenschap, wordt ingezet om nieuwe productconcepten te ontwikkelen of bestaande producten te verbeteren. Je ziet aan hun producten dat technische kennis, creatieve ideeën en een vooruitstrevende aanpak waarbij de eindgebruiker wordt betrokken, leidt tot aantrekkelijke producten met impact op de omgeving.
De juryleden van de Utrechtse Ster 2010: Rob Eradus, voorzitter VNO NCW Utrecht en partner BDO Liesbeth Karsten, directeur van de Kamer van Koophandel Midden Nederland Peter Lindeboom, voorzitter van het bestuur van de Stichting Vrienden van Sonnenborgh Yvonne van Rooy, voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht Alma Schaafstal, directeur van de Taskforce Innovatie Regio Utrecht